Zuid-Frankrijk

Droomt u al lang van een villa met zicht op schitterend azuurblauw water? Of eerder een vakantieverblijf met fabelachtige vergezichten over de Provençaalse Alpen?

Torox Vastgoed publiceert hier het betere vastgoed, gelegen in de mooiste streek van Zuid-Frankrijk, daar waar de meest luxueuze jachten aanmeren in de charmante haventjes van badsteden zoals Saint-Tropez, Cannes en Nice. Dankzij ons nieuwe satellietkantoor koopt u in vertrouwen en onder Nederlandstalige begeleiding. De Azurenkust staat symbool voor vakantiegangers die L’art de vivre tot in hun vingers beheersen, daarom is het de ideale streek voor zowel toeristen als lucratieve investeerders.

Bekijk hieronder ons aanbod.

appartement te NICE (06300) (Frankrijk)

€ 900.000

Algemeen
Prijs
:
€ 900.000
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
2
Garage
:
1
Adres
:
06300 NICE (Frankrijk)
Totale opp.
:
143 m²
Woongedeelte
:
40 m²
Bouwjaar
:
1981
Financiële Info
Prijs
:
€ 900.000
Omschrijving
NICE: een ruim appartement in bevoorrechte omgeving met een zeezicht en een groot gemeenschappelijk zwembad. Dat schitterend appartement van 103 m2 netto bewoonbare oppervlakte is gelegen in een TOP residentie op de hoogten van Nice op 1,5 km van haven. Grote aangename living (40 m2) geeft op een zuidwest georiënteerd terras (40m2), verzorgde keuken, twee slaapkamers, twee badkamers, 2 wc's en berging. Prijs is exclusief garage, deze is te verkrijgen voor €50.000. Voor meer info, bel ons op 0494647414.

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Ja
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
:
Ja
Bestemming
:
Woongebied
EPC
:
In aanvraag
EPC totaal
:
155 kWh/jaar
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Airconditioning
Oriëntatie achtergevel
:
Zuidwest
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Volledig ingebouwd
Lasten