Sint-Joris-Weert Appartementen

3051 SINT-JORIS-WEERT

Types: Appartement (5)
COMPROMIS IN OPMAAK

Residentie Cleeremans is het nieuwste project van Rialto Holding.

Toplocatie: dit kleinschalig project bestaande uit 5 appartementen is gelegen in de gezellige rustige dorpskern van Sint-Joris-Weert. Het als monument beschermde station, alsook winkels en scholen bevinden zich op wandelafstand. Bovendien bent u met de wagen, fiets of het openbaar vervoer in een mum van tijd in het hartje van Leuven. Indien je van natuur houdt, kan je mooie wandelingen maken in het Meerdaalbos aan de rand van de gemeente. Dit alles maakt van Residentie Cleeremans een fijne plek om te wonen.
Kwaliteit en duurzaamheid-
Rialto Holding kiest steevast voor topmaterialen en een duurzame afwerking. De nieuwbouwresidentie telt vier 2-slaapkamerappartementen en één duplex met 1 slaapkamer. Alle wooneenheden zijn duurzaam en energiezuinig: ze zijn voorzien van vloerverwarming en ventilatiesysteem D met warmterecuperatie. U parkeert de wagen veilig en comfortabel in een ruime ondergrondse parkeergarage. Daarnaast beschikt elk appartement over een kelderberging en fietsberging. Elk appartement bestaat uit een ruime leefruimte, een volledig uitgeruste open keuken, aparte berging, badkamer met inloopdouche, een apart toilet met handenwasser en een terras. De interieurafwerking wordt volledig in samenspraak met de koper gerealiseerd. Op de verkoop van dit project is de Wet Breyne van toepassing. U betaalt in schijven de constructiewaarde volgens vordering der werken.

Sint-Joris-Weert: RESIDENTIE CLEEREMANS

 

Kleinschalig project, aan het station, bestaande uit 5 stijlvolle Bijna Energie Neutrale (BEN) appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Elk appartement heeft een terras en een kelderberging.

Alle appartementen worden instapklaar afgewerkt met mooie en duurzame materialen.  Luxueuze uitstraling verzekerd.

Er zijn tevens 7 ondergrondse autostaanplaatsen beschikbaar

Prijzen vanaf €239.000 (excl. BTW en kosten).

 

Foto 1 van 4
Geen documenten