Zuid-Frankrijk

Droomt u al lang van een villa met zicht op schitterend azuurblauw water? Of eerder een vakantieverblijf met fabelachtige vergezichten over de Provençaalse Alpen?

Torox Vastgoed publiceert hier het betere vastgoed, gelegen in de mooiste streek van Zuid-Frankrijk, daar waar de meest luxueuze jachten aanmeren in de charmante haventjes van badsteden zoals Saint-Tropez, Cannes en Nice. Dankzij ons nieuwe satellietkantoor koopt u in vertrouwen en onder Nederlandstalige begeleiding. De Azurenkust staat symbool voor vakantiegangers die L’art de vivre tot in hun vingers beheersen, daarom is het de ideale streek voor zowel toeristen als lucratieve investeerders.

Bekijk hieronder ons aanbod.

appartement te ANTIBES (06600) (Frankrijk)

€ 400.000

Algemeen
Prijs
:
€ 400.000
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
1
Aantal douchekamers
:
1
Adres
:
06600 ANTIBES (Frankrijk)
Totale opp.
:
77 m²
Bouwjaar
:
2003
Financiële Info
Prijs
:
€ 400.000
Omschrijving
ANTIBES: mooi 3 slaapkamers appartement met eigen park en gemeenschappelijk zwembad. Het modern appartement met 77 m² bewoonbare oppervlakte beschikt over een lumineuze woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, twee badkamers en wc. Vanuit de woonkamer hebt u toegang tot het zuidgeoriënteerd terras van 10 m². Tevens beschikt dit appartement over een privé parking en kelder. Mogelijkheid tot aankoop van een garage. Interesse? Bel ons vrijblijvend voor meer informatie op 0494/64.74.14

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Ja
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
:
Ja
Bestemming
:
Nog niet aangevraagd
CO2 uitstoot
:
5 CO2/m²/jaar
EPC
:
140 kWh/m²
EPC totaal
:
140 kWh/jaar
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Oriëntatie achtergevel
:
Zuid
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Volledig ingebouwd
Lasten