Nieuwbouw

Sint-Joris-Weert Appartementen

Stationsstraat 22 A
3051 SINT-JORIS-WEERT

COMPROMIS IN OPMAAK

Residentie Cleeremans is het nieuwste project van Rialto Holding.

Toplocatie: dit kleinschalig project bestaande uit 5 appartementen is gelegen in de gezellige rustige dorpskern van Sint-Joris-Weert. Het als monument beschermde station, alsook winkels en scholen bevinden zich op wandelafstand. Bovendien bent u met de wagen, fiets of het openbaar vervoer in een mum van tijd in het hartje van Leuven. Indien je van natuur houdt, kan je mooie wand...

8 Nieuwbouwwoningen te Sint-Joris-Weert

Stationsstraat 24
3051 SINT-JORIS-WEERT

Langs de Stationsstraat in Sint-Joris-Weert (Oud-Heverlee) bouwt Torox vastgoed 8 stijlvolle bijna energieneutrale woningen (E-peil -30). Alle woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming, zonnepannelen, regenwaterput, ventilasitiesysteem D en worden geïsoleerd volgens de normen die van toepassing zullen zijn vanaf 2021! De woningen worden volledig instapklaar afgewerkt, inclusief badkamer en keuken.
Reeds 100% Verkocht

4 BEN-woningen in Lubbeek

Kapelstraat 19
3212 LUBBEEK

Woningbouwer Verelst bouwt in Pellenberg (Lubbeek) deze 4 mooie BEN-woningen met zuidwest gerichte tuin. Elk huis wordt uitgerust met een standaard condenserende ketel en radiatoren, waardoor een gelijkmatige temperatuur wordt gegarandeerd. Een BijnaEnergieNeutrale of BEN-woning is gebouwd met of onder E-peil 30, terwijl de norm vandaag E-peil 50 is. Nu al investeren in een BEN-woning biedt alleen maar voordelen!
Reeds 25% Verkocht